Vejret i Beijing i september

September måned i Beijing vil normalt ramme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve kølige dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Beijing er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af september i Beijing.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Beijing

Beijing, Kina i september er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Beijing byde på 21 - 23 grader. Når det er koldest i september i Beijing vil der være omkring 19 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Beijing kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Beijing er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Beijing i september - overordnet skema

For et hurtigt overblik over september-vejret i Beijing se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
229 - 230
Nedbør i mm.
58
Dage med nedbør
7 - 8

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Beijing eller om vejret er, som du gerne vil have det i september måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Beijing.

Regner det så i september måned?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele september forventes i Beijing. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af september falder der omkring 57 - 59 millimeter regn i Beijing.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i september