Vejret i Bodrum i september

Her kan du læse lidt om vejret i Bodrum i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 27 og 29 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bodrum i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bodrum i september. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Bodrum, som - når temperaturen er lavest i september - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af september i Bodrum.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i Bodrum

I september måned i Bodrum kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller ganske lune. Det betyder september-temperaturer i Bodrum, som i de fleste tilfælde ligger omkring 27 - 29 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 25 grader og maximumstemperaturer på 31 - 33 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Bodrum i september

Et udsnit af september måneds vejr i Bodrum er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Bodrum er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bodrum byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i september måned?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af september. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over 0-2 dage. Det giver i gennemsnit 10 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i september