Vejret i Bombay i februar

Vejret i Bombay i februar kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 27 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Bombay - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af februar i Bombay.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bombay (februar måned)

I februar måned kan temperaturerne i Bombay i Indien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i februar måned i Bombay ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 29 - 32 grader.

At temperaturerne i februar måned i Bombay kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Bombay er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Bombay i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Bombay i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
266 - 267
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i Bombay i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i Bombay på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Bombay.

Regner det så i februar måned?

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele februar måned falde 0 - 2mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over -1-1 dage.Andre byer i Indien

Læs også om vejret i andre byer i Indien i februar