Vejret på Maldiverne i februar

Oversigt over vejret i Maldiverne i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 31 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Maldiverne i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Maldiverne i februar. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Maldiverne i februar

Dagstemperaturerne i Maldiverne i februar måned svinger mellem at være meget varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 30 - 32 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 28 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 31 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Maldiverne i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Maldiverne er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
4 - 5

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Maldiverne er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Maldiverne byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i februar

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele februar vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 3-5 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.