Vejret i Chania i august

Her kan du læse lidt om vejret i Chania i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 29 og 31 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Chania - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Chania, som - når temperaturen er lavest i august - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Chania i årets 8. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Chania i august

Årets 8. måned vil i Chania byde på varme til meget varme temperaturer. I Chania i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 29 - 31 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 27 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Chania i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Chania i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Chania tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
2
Dage med nedbør
0 - 1

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Chania. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Chania i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Chania:

Vil det regne i august?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af august. Typisk vil det ikke være mere end omkring 1 - 3mm. fordelt over -1-1 dage. Det giver i gennemsnit 0 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.