Vejret på Samos i august

Vejret i Samos i årets 8. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Samos - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Samos i august. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Samos.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i Samos

Samos, Graekenland i august er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Samos byde på 28 - 30 grader. Når det er koldest i august i Samos vil der være omkring 26 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 31 - 32 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Samos i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Samos i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Samos tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Samos. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Samos i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Samos:

Regner det så i august måned?

Der vil i august måned ikke falde regn. Det er en tør måned.Andre byer i Graekenland

Læs også om vejret i andre byer i Graekenland i august