Vejret i Chiang Mai i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Chiang Mai i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 22 og 24 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Chiang Mai er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Chiang Mai, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Chiang Mai i årets første måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Chiang Mai

Chiang Mai, Thailand i januar er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Chiang Mai byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i januar i Chiang Mai vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 29 - 30 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Chiang Mai kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Chiang Mai er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Chiang Mai i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Chiang Mai se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
7
Dage med nedbør
1 - 2

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Chiang Mai eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Chiang Mai.

Vil det regne i januar?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af januar. Typisk vil det ikke være mere end omkring 6 - 8mm. fordelt over 0-2 dage. Det giver i gennemsnit 7 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Thailand

Læs også om vejret i andre byer i Thailand i januar