Vejret i Christchurch i oktober

Vejret i Christchurch i oktober kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 14 grader. Du er måske interesseret i vejret i Christchurch i oktober, da du overvejer at bestille en ferie i årets 10. måned - eller måske har du allerede gjort det. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Christchurch i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober: Temperaturer i Christchurch

Christchurch, New Zealand i oktober er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Christchurch byde på 13 - 15 grader. Når det er koldest i oktober i Christchurch vil der være omkring 11 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 17 - 18 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i oktober måned i Christchurch kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Christchurch er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Christchurch i oktober

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan oktober-vejret tager sig ud i Christchurch.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
187 - 188
Nedbør i mm.
51
Dage med nedbør
11 - 12

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Christchurch, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Christchurch, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i oktober?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i oktober måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 50 - 52 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i New Zealand

Læs også om vejret i andre byer i New Zealand i oktober