Vejret i Sharm El Sheikh i oktober

Oversigt over vejret i Sharm El Sheikh i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 29 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sharm El Sheikh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i Sharm El Sheikh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober-temperaturer i Sharm El Sheikh

I oktober måned i Sharm El Sheikh kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder oktober-temperaturer i Sharm El Sheikh, som i de fleste tilfælde ligger omkring 28 - 30 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 26 grader og maximumstemperaturer på 31 - 33 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Sharm El Sheikh i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sharm El Sheikh i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
2
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i Sharm El Sheikh i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Sharm El Sheikh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sharm El Sheikh.

Regner det så i oktober måned?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele oktober vil falde omkring 1 - 3mm. fordelt over -1-1 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i oktober