Vejret i Delhi i marts

Vejret i Delhi i marts kan byde på både kølige og meget varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Delhi - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Delhi i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Delhi i marts

Dagstemperaturerne i Delhi i marts måned svinger mellem at være kølige til meget varme. Typisk vil der være omkring 24 - 26 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 22 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 30 grader.

At temperaturerne i marts måned i Delhi kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Delhi er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Delhi i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Delhi i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
242 - 243
Nedbør i mm.
17
Dage med nedbør
3 - 4

Hvis du skal rejse i Delhi i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Delhi på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Delhi.

Vil det regne i marts?

Fordelt over marts måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 16 - 18mm. nedbør. Dette sker fordelt over 2-4 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Indien

Læs også om vejret i andre byer i Indien i marts