Vejret i Goa i marts

Marts måned i Goa vil normalt ramme temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Du er måske interesseret i vejret i Goa i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Goa i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Goa i marts

Dagstemperaturerne i Goa i marts måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 29 - 31 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 27 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 33 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Goa i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Goa.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Goa, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Goa, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i marts

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af marts måned i Goa. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 1-3 mm. fordelt over ca. 1 dage.Andre byer i Indien

Læs også om vejret i andre byer i Indien i marts