Vejret i Dubai i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Dubai i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 35 og 37 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Dubai i maj, da du overvejer at bestille en ferie i årets 5. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Dubai, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på ekstremt varme og trykkende dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Dubai.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Dubai

I maj måned i Dubai kan temperaturerne generelt beskrives som ekstremt varme og trykkende. Det betyder maj-temperaturer, som typisk ligger i intervallet 35 - 37 grader. Da der ikke er de store udsving kan det være fornuftigt at pakke efter en forventet minimumstemperatur på omkring 33 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Dubai i maj

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan maj-vejret tager sig ud i Dubai.
Temperaturer
35° - 37°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
11
Dage med nedbør
0 - 1

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Dubai, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Dubai, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i maj

Regn i maj måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 10 - 12mm. fordelt over -1-1 dage med regn eller byger.