Vejret i Edinburgh i september

Vejret i Edinburgh i årets 9. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 14 og 16 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Edinburgh i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Edinburgh i september. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Edinburgh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Edinburgh (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Edinburgh i Storbritannien svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 14 - 16 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Edinburgh ligger på omkring 12 til 14 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 15 - 18 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Edinburgh i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Edinburgh.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
19 - 20

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Edinburgh, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Edinburgh, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i september

Ustadigt vejr må i september i Edinburgh forventes. I løbet af årets 9. måned falder der omkring 69 - 71 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i september