Vejret i Fuerteventura i marts

Marts måned i Fuerteventura vil normalt ramme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Fuerteventura er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Fuerteventura i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Fuerteventura i marts

Dagstemperaturerne i Fuerteventura i marts måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 19 - 21 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 17 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 21 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Fuerteventura i marts - overordnet skema

For et hurtigt overblik over marts-vejret i Fuerteventura se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
3 - 4

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Fuerteventura eller om vejret er, som du gerne vil have det i marts måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Fuerteventura.

Vil det regne i marts?

I løbet af marts vil der i Fuerteventura falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 19 - 21mm. nedbør. Dette sker i løbet af 2-4 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i marts