Vejret i Hamburg i april

Her kan du læse lidt om vejret i Hamburg i april, som typisk vil byde på temperaturer mellem 9 og 11 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Hamburg - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over april-vejret i Hamburg, som - når temperaturen er lavest i april - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Hamburg.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Hamburg i april

Årets fjerde måned vil i Hamburg byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Hamburg i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 9 - 11 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 7 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 13 grader.

At temperaturerne i april måned i Hamburg kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Hamburg er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typiske vejrforhold i Hamburg i april

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Hamburg i april. Tallene er opgjort over hele april måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Hamburg tager sig ud i årets fjerde måned.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
188 - 189
Nedbør i mm.
51
Dage med nedbør
14 - 15

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Hamburg. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Hamburg i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over april. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Hamburg:

Nedbør i april

I løbet af april vil der i april falde 50 - 52 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i april