Vejret i Sharm El Sheikh i april

Her kan du læse lidt om vejret i Sharm El Sheikh i april, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Sharm El Sheikh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over april-vejret i Sharm El Sheikh, som - når temperaturen er lavest i april - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Sharm El Sheikh i april måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Sharm El Sheikh i april

Årets fjerde måned vil i Sharm El Sheikh byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Sharm El Sheikh i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Sharm El Sheikh i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Sharm El Sheikh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Sharm El Sheikh eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Sharm El Sheikh.

Nedbør og regnfulde dage i april

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af april. Typisk vil det ikke være mere end omkring 0 - 2mm. fordelt over 0-2 dage. Det giver i gennemsnit 1 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i april