Vejret i Hanoi i september

Oversigt over vejret i Hanoi i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Hanoi i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Hanoi i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Hanoi (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Hanoi i Vietnam svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 29 - 31 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Hanoi ligger på omkring 27 til 29 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 30 - 33 grader.

At temperaturerne i september måned i Hanoi kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Hanoi er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typisk vejr i Hanoi i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Hanoi.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
129 - 130
Nedbør i mm.
254
Dage med nedbør
14 - 15

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Hanoi, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Hanoi, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i september?

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er september måned i Hanoi en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 14 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 253 - 255 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i september