Vejret i Havana i maj

Oversigt over vejret i Havana i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 28 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Havana er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Havana.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Havana

I maj måned i Havana kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder maj-temperaturer i Havana, som i de fleste tilfælde ligger omkring 27 - 29 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 25 grader og maximumstemperaturer på 30 - 32 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Havana i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Havana se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
117
Dage med nedbør
10 - 11

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Havana eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Havana.

Nedbør i maj

Som skemaet også tydeligt viser, så kan vejret i maj i Havana betegnes som vådt og ustadigt. Der vil falder i omegnen af 116 - 118mm. nedbør i løbet af måneden fordelt på 9-11 dage. De resterende dage vil der være forholdsvist tørt.