Vejret i Ho Chi Minh i marts

Vejret i Ho Chi Minh i årets tredje måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 30 og 32 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Ho Chi Minh - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Ho Chi Minh i marts. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Ho Chi Minh i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Ho Chi Minh

Ho Chi Minh, Vietnam i marts er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Ho Chi Minh byde på 30 - 32 grader. Når det er koldest i marts i Ho Chi Minh vil der være omkring 28 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 34 - 35 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i marts måned i Ho Chi Minh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Ho Chi Minh er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Ho Chi Minh i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Ho Chi Minh i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Ho Chi Minh tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
251 - 252
Nedbør i mm.
12
Dage med nedbør
2 - 3

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Ho Chi Minh. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Ho Chi Minh i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Ho Chi Minh:

Nedbør og regnfulde dage i marts

Helt sikker er det, at marts ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i marts falder 11 - 13 mm. nedbør i løbet af 1-3 af månedens dage.Andre byer i Vietnam

Læs også om vejret i andre byer i Vietnam i marts