Vejret i Miami i maj

Oversigt over vejret i Miami i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Miami - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Miami

I maj måned i Miami kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder maj-temperaturer i Miami, som i de fleste tilfælde ligger omkring 29 - 31 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 27 grader og maximumstemperaturer på 31 - 33 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i maj måned i Miami kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Miami er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Miami i maj

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Miami i maj. Tallene er opgjort over hele maj måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Miami tager sig ud i årets 5. måned.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
276 - 277
Nedbør i mm.
164
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Miami. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Miami i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over maj. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Miami:

Regn og nedbør i maj

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er maj måned i Miami en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 10 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 163 - 165 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj