Vejret i Lima i december

Oversigt over vejret i Lima i december - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 23 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Lima - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Lima i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

December-temperaturer i Lima

I december måned i Lima kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller ganske lune. Det betyder december-temperaturer i Lima, som i de fleste tilfælde ligger omkring 22 - 24 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 20 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i december måned i Lima kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Lima er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Lima i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Lima i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
167 - 168
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
5 - 6

Hvis du skal rejse i Lima i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Lima på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Lima.

Vil det regne i december?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele december vil falde omkring 0 - 2mm. fordelt over 4-6 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Peru

Læs også om vejret i andre byer i Peru i december