Vejret i Lissabon i september

Oversigt over vejret i Lissabon i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Lissabon i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Lissabon i september. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Lissabon.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Lissabon

Lissabon, Portugal i september er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Lissabon byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i september i Lissabon vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Lissabon i september

Et udsnit af september måneds vejr i Lissabon er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
33
Dage med nedbør
- - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Lissabon er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Lissabon byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i september

I løbet af september vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 32 - 34mm. - fordelt på -1-1 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Portugal

Læs også om vejret i andre byer i Portugal i september