Vejret i Madeira i oktober

Vejret i Madeira i årets 10. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 23 og 25 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Madeira - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Madeira i oktober. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i Madeira.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Madeira i oktober

Årets 10. måned vil i Madeira byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Madeira i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 23 - 25 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 21 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 24 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Madeira i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Madeira i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
100
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Madeira i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Madeira på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Madeira.

Regner det så i oktober måned?

Ustadigt vejr må i oktober i Madeira forventes. I løbet af årets 10. måned falder der omkring 99 - 101 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Portugal

Læs også om vejret i andre byer i Portugal i oktober