Vejret i Malaga i august

Oversigt over vejret i Malaga i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 27 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Malaga i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malaga (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Malaga i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Malaga ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 29 - 32 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Malaga i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Malaga.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Malaga, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Malaga, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i august

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele august vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august