Vejret i Malta i januar

Vejret i Malta i årets første måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 14 og 16 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Malta i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Malta i januar. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Malta.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Malta

Malta, Malta i januar er en periode, hvor kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Malta byde på 14 - 16 grader. Når det er koldest i januar i Malta vil der være omkring 12 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 15 - 16 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Malta i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Malta.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
17 - 18

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Malta, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Malta, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i januar

Ustadigt vejr må i januar i Malta forventes. I løbet af årets første måned falder der omkring 89 - 91 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.