Vejret i Marrakech i april

April måned i Marrakech vil normalt ramme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve kølige dage. Du er måske interesseret i vejret i Marrakech i april, da du overvejer at bestille en ferie i årets fjerde måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Marrakech i april

Årets fjerde måned vil i Marrakech byde på kølige til meget varme temperaturer. I Marrakech i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 21 - 23 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 19 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 27 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Marrakech i april

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan april-vejret tager sig ud i Marrakech.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
39
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Marrakech, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Marrakech, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i april

I løbet af april vil der i Marrakech falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 38 - 40mm. nedbør. Dette sker i løbet af 7-9 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.