Vejret i Nice i december

Vejret i Nice i december kan byde på både kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 14 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Nice i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Nice i december. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Nice i december

Årets sidste måned vil i Nice byde på kolde til kølige temperaturer. I Nice i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 13 - 15 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 11 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 14 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Nice i december

Et udsnit af december måneds vejr i Nice er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Nice er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Nice byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i december

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i december måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 69 - 71 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i december