Vejret i Oslo i januar

Oversigt over vejret i Oslo i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring -3 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Oslo er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Oslo i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Oslo (januar måned)

I januar måned vil temperaturerne i Oslo i Norge som oftest være ekstremt kolde - gennemsnitligt mellem -4 - -2 grader. Selvom der kan forekomme udsving i temperaturerne, er det for det meste mindre. F.eks. vil den typiske minimumstemperatur ligge på ca. -6 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Oslo i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Oslo se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
-4° - -2°
Solskinstimer
2 - 3
Nedbør i mm.
41
Dage med nedbør
17 - 18

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Oslo eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Oslo.

Nedbør og regnfulde dage i januar

I løbet af januar vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 40 - 42mm. - fordelt på 16-18 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Norge

Læs også om vejret i andre byer i Norge i januar