Vejret i Phuket i december

Vejret i Phuket i december kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 31 grader. Du er måske interesseret i vejret i Phuket i december, da du overvejer at bestille en ferie i årets sidste måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets sidste måned i Phuket.
Skrevet af: Niels Sørensen

December: Temperaturer i Phuket

Phuket, Thailand i december er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Phuket byde på 30 - 32 grader. Når det er koldest i december i Phuket vil der være omkring 28 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 34 - 35 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Phuket i december

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan december-vejret tager sig ud i Phuket.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
79
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Phuket, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Phuket, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i december

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i december måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 78 - 80 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Thailand

Læs også om vejret i andre byer i Thailand i december