Vejret i Prag i august

Oversigt over vejret i Prag i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 21 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Prag i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Prag.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Prag i august

Årets 8. måned vil i Prag byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Prag i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 22 grader.

At temperaturerne i august måned i Prag kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Prag er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Prag i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Prag.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
245 - 246
Nedbør i mm.
66
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Prag, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Prag, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i august

I løbet af august vil der i årets 8. måned i Prag falde omkring 65 - 67 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.