Vejret på Rhodos i december

Her kan du læse lidt om vejret i Rhodos i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 15 og 17 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Rhodos i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Rhodos i december. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i Rhodos, som - når temperaturen er lavest i december - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Rhodos.
Skrevet af: Niels Sørensen

December-temperaturer i Rhodos

I december måned i Rhodos kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder december-temperaturer i Rhodos, som i de fleste tilfælde ligger omkring 15 - 17 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 13 grader og maximumstemperaturer på 16 - 18 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Rhodos i december

Et udsnit af december måneds vejr i Rhodos er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
2 - 3
Nedbør i mm.
140
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Rhodos er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Rhodos byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i december måned?

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i december i Rhodos også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets sidste måned vil falde omkring 139 - 141 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 12-14 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Rhodos i december.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i december