Vejret i Shanghai i marts

Oversigt over vejret i Shanghai i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 11 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Shanghai - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Shanghai i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Shanghai i marts

Årets tredje måned vil i Shanghai byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Shanghai i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 10 - 12 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 8 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 13 grader.

At temperaturerne i marts måned i Shanghai kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Shanghai er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Shanghai i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Shanghai i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
136 - 137
Nedbør i mm.
85
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Shanghai i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Shanghai på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Shanghai.

Vil det regne i marts?

I løbet af marts vil der i årets tredje måned i Shanghai falde omkring 84 - 86 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i marts