Vejret i Tenerife i januar

Januar måned i Tenerife vil normalt ramme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve kølige dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Tenerife - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i januar måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Tenerife.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Tenerife

Tenerife, Spanien i januar er en periode, hvor kølige til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Tenerife byde på 18 - 20 grader. Når det er koldest i januar i Tenerife vil der være omkring 16 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 20 - 21 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Tenerife kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Tenerife er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Tenerife i januar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Tenerife i årets første måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
171 - 172
Nedbør i mm.
36
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Tenerife i andre af årets måneder end blot januar, så sørg for også at læse om vejret i Tenerife på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Tenerife.

Regner det så i januar måned?

I løbet af januar vil der i Tenerife falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 35 - 37mm. nedbør. Dette sker i løbet af 9-11 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i januar