Vejret i Vancouver i januar

Vejret i Vancouver i januar kan byde på både og kolde dage, med temperaturer på omkring 5 grader. Du er måske interesseret i vejret i Vancouver i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Vancouver i årets første måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Vancouver (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i Vancouver i Canada svinge mellem at være til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 4 - 6 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i Vancouver ligger på omkring 2 til 4 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 5 - 8 grader.

At temperaturerne i januar måned i Vancouver kan beskrives som , kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Vancouver er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Typisk vejr i Vancouver i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Vancouver.
Temperaturer
4° - 6°
Solskinstimer
51 - 52
Nedbør i mm.
214
Dage med nedbør
20 - 21

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Vancouver, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Vancouver, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i januar?

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil januar i Vancouver være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 213 - 215 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i januar