Vejret i Warszawa i august

Vejret i Warszawa i årets 8. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Warszawa er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Warszawa i august. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Warszawa.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Warszawa i august

Årets 8. måned vil i Warszawa byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Warszawa i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 19 - 21 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 17 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 23 grader.

At temperaturerne i august måned i Warszawa kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Warszawa er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Warszawa i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Warszawa se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
215 - 216
Nedbør i mm.
47
Dage med nedbør
13 - 14

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Warszawa eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Warszawa.

Regner det så i august måned?

Helt sikker er det, at august ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i august falder 46 - 48 mm. nedbør i løbet af 12-14 af månedens dage.Andre byer i Polen

Læs også om vejret i andre byer i Polen i august