Vejret i Zadar i august

August måned i Zadar vil normalt ramme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve varme dage. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Zadar - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Zadar i august måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i Zadar

Zadar, Kroatien i august er en periode, hvor varme til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Zadar byde på 26 - 28 grader. Når det er koldest i august i Zadar vil der være omkring 24 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 29 - 30 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Zadar i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Zadar i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Zadar tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
49
Dage med nedbør
21 - 22

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Zadar. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Zadar i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Zadar:

Nedbør og regnfulde dage i august

I løbet af august vil der i Zadar falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 48 - 50mm. nedbør. Dette sker i løbet af 20-22 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i august