Vejret i Abu Dhabi i juli

Juli måned i Abu Dhabi vil normalt ramme temperaturer på omkring 36 og 38 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve meget varme dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Abu Dhabi i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Abu Dhabi i juli

Dagstemperaturerne i Abu Dhabi i juli måned svinger mellem at være meget varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 36 - 38 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 34 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 42 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
36° - 38°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Vil det regne i juli?

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af juli måned i Abu Dhabi. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 10-12 mm. fordelt over ca. 0 dage.