Vejret på Korfu i juli

Vejret i Korfu i årets 7. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Korfu i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Korfu i juli. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Korfu i juli. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Korfu i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Korfu i juli

Årets 7. måned vil i Korfu byde på ganske lune til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Korfu i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 31 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Korfu i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Korfu er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
2 - 3

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Korfu er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Korfu byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juli?

julimåned i Korfu vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 2 dage.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i juli