Vejret i Parma i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Parma i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Parma i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Parma i juli. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Parma, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Parma.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Parma (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Parma i Italien svinge mellem at være ganske lune til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Parma ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 30 - 33 grader.

At temperaturerne i juli måned i Parma kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Parma er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Parma i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Parma er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
338 - 339
Nedbør i mm.
47
Dage med nedbør
5 - 6

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Parma er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Parma byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i juli måned?

Regn i juli måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 46 - 48mm. fordelt over 4-6 dage med regn eller byger.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli