Vejret i Amsterdam i februar

Februar måned i Amsterdam vil normalt ramme temperaturer på omkring 5 og 7 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kolde, så kan du også opleve meget kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Amsterdam i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Amsterdam i februar. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Amsterdam i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Amsterdam

Amsterdam, Holland i februar er en periode, hvor meget kolde til kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Amsterdam byde på 5 - 7 grader. Når det er koldest i februar i Amsterdam vil der være omkring 3 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 6 - 7 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Amsterdam i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Amsterdam er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
4 - 5
Nedbør i mm.
42
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Amsterdam er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Amsterdam byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i februar

I løbet af februar vil der i Amsterdam falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 41 - 43mm. nedbør. Dette sker i løbet af 11-13 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.