Vejret i Athen i september

Her kan du læse lidt om vejret i Athen i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 25 og 27 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Athen i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Athen i september. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Athen, som - når temperaturen er lavest i september - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Athen i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Athen

Athen, Graekenland i september er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Athen byde på 25 - 27 grader. Når det er koldest i september i Athen vil der være omkring 23 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 29 - 30 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Athen kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Athen er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Athen i september

Et udsnit af september måneds vejr i Athen er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
283 - 284
Nedbør i mm.
15
Dage med nedbør
4 - 5

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Athen er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Athen byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i september?

Regn i september måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 14 - 16mm. fordelt over 3-5 dage med regn eller byger.Andre byer i Graekenland

Læs også om vejret i andre byer i Graekenland i september