Vejret på Santorini i september

Oversigt over vejret i Santorini i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 25 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Santorini - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Santorini i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Santorini

Santorini, Grkenland i september er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Santorini byde på 24 - 26 grader. Når det er koldest i september i Santorini vil der være omkring 22 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 25 - 26 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Santorini i september

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Santorini i september. Tallene er opgjort over hele september måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Santorini tager sig ud i årets 9. måned.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
13
Dage med nedbør
2 - 3

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Santorini. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Santorini i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over september. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Santorini:

Vil det regne i september?

I løbet af september vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 12 - 14mm. - fordelt på 1-3 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i september