Vejret i Bologna i maj

Vejret i Bologna i maj kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 19 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bologna i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bologna i maj. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bologna (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i Bologna i Italien svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 18 - 20 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i Bologna ligger på omkring 16 til 18 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 21 - 24 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Bologna i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Bologna er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Bologna er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bologna byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i maj

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i maj måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 69 - 71 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i maj