Vejret i Napoli i maj

Oversigt over vejret i Napoli i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 21 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Napoli i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Napoli i maj. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Napoli i maj

Årets 5. måned vil i Napoli byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Napoli i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 22 grader.

At temperaturerne i maj måned i Napoli kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Napoli er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Napoli i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Napoli er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
254 - 255
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Napoli er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Napoli byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i maj

I løbet af maj vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 49 - 51mm. - fordelt på 6-8 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i maj