Vejret i Cuzco i februar

Vejret i Cuzco i årets anden måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 15 og 17 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Cuzco - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Cuzco i februar. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Cuzco i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Cuzco (februar måned)

I februar måned kan temperaturerne i Cuzco i Peru svinge mellem at være kolde til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 15 - 17 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i februar måned i Cuzco ligger på omkring 13 til 15 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 20 - 23 grader.

At temperaturerne i februar måned i Cuzco kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Cuzco er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Cuzco i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Cuzco i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
121 - 122
Nedbør i mm.
150
Dage med nedbør
21 - 22

Hvis du skal rejse i Cuzco i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i Cuzco på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Cuzco.

Nedbør og regnfulde dage i februar

I løbet af årets anden måned vil der typisk være mellem 20 og 22 dage med nedbør i februar. Her falder der omkring 149 - 151 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i Peru

Læs også om vejret i andre byer i Peru i februar