Vejret i Dublin i februar

Oversigt over vejret i Dublin i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 7 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Dublin - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Dublin

Dublin, Irland i februar er en periode, hvor meget kolde til kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Dublin byde på 6 - 8 grader. Når det er koldest i februar i Dublin vil der være omkring 4 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 7 - 8 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Dublin i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Dublin i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
22 - 23

Hvis du skal rejse i Dublin i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i Dublin på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Dublin.

Regn og nedbør i februar

I løbet af februar vil der i årets anden måned i Dublin falde omkring 59 - 61 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.