Vejret i Genova i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Genova i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 10 og 12 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Genova - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Genova, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Genova i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Genova i januar

Årets første måned vil i Genova byde på kolde til kølige temperaturer. I Genova i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 10 - 12 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 8 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 11 grader.

At temperaturerne i januar måned i Genova kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Genova er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typiske vejrforhold i Genova i januar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Genova i januar. Tallene er opgjort over hele januar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Genova tager sig ud i årets første måned.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
130 - 131
Nedbør i mm.
105
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Genova. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Genova i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over januar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Genova:

Nedbør og regnfulde dage i januar

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i januar i Genova også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets første måned vil falde omkring 104 - 106 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 9-11 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Genova i januar.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i januar