Vejret i Milano i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Milano i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 3 og 5 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Milano i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Milano i januar. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Milano, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget kolde. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Milano i årets første måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Milano

Milano, Italien i januar er en periode, hvor ekstremt kolde til meget kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Milano byde på 3 - 5 grader. Når det er koldest i januar i Milano vil der være omkring 1 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 4 - 5 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Milano kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Milano er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Generelt skema over vejret i Milano i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Milano er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
3° - 5°
Solskinstimer
62 - 63
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Milano er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Milano byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i januar?

Regn i januar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 47 - 49mm. fordelt over 8-10 dage med regn eller byger.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i januar