Vejret i Hong Kong i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Hong Kong i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 17 og 19 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Hong Kong i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Hong Kong i februar. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Hong Kong, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Hong Kong i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Hong Kong i februar

Årets anden måned vil i Hong Kong byde på kølige til ganske lune temperaturer. I Hong Kong i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 17 - 19 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 15 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 18 grader.

At temperaturerne i februar måned i Hong Kong kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Hong Kong er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Generelt skema over vejret i Hong Kong i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Hong Kong er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
100 - 101
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
8 - 9

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Hong Kong er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Hong Kong byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i februar?

I løbet af februar vil der i februar falde 59 - 61 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i

Læs også om vejret i andre byer i i februar