Vejret i Kiev i juli

Vejret i Kiev i juli kan byde på både kølige og meget varme dage, med temperaturer på omkring 23 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Kiev - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Kiev.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Kiev (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Kiev i Ukraine svinge mellem at være kølige til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Kiev ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

At temperaturerne i juli måned i Kiev kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Kiev er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Kiev i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Kiev i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Kiev tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
287 - 288
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
13 - 14

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Kiev. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Kiev i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Kiev:

Regner det så i juli måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 69 - 71 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.